Rubriky
Nezařazené

Tábor 2024

Ahoj! Můstek podává první informace o dobrodružství na řece Orlici. Letošní tábor se bude konat pod Pastvinskou přehradou u obce Nekoř na těchto souřadnicích: 50.0657786N, 16.5498728E

Tábor bude opět stálý – v podsadových stanech v romantickém údolí u řeky. Čeká nás mnoho zábavy na lodích, případné splutí řeky, výpravy do okolí např. k vojenským bunkrům, Zemské bráně i dvoudenní výprava s vařením a přespáváním pod širákem.

Tábořiště Nekoř

Výše poplatku za letní tábor je stejný jako minulý rok a tj. 4.000 Kč/dítě/14 dní. Poloviční účast na táboře není možná – pouze v ojedinělých případech a po předchozí domluvě s vedením oddílu.

Platba za tábor bude probíhat pouze elektronicky ideálně v plné výši (lze individuálně dohodnout splátkování), NEZAPOMĚNTĚ vždy uvádět Váš variabilní symbol.

Platby prosím zasílejte od února do 15. 5. 2024.

Platba tábora 2024 – NEKOŘ

V záložce oddíl –> dokumenty si prosím stáhněte přihlášku na tábor 2024 a vyplněnou noste na schůzky do konce měsíce dubna.

Všichni účastníci 18+ budou mít vyplněný formulář od doktora – Potvrzení o zdravotní způsobilosti pro práci s dětmi, ke stažení v sekci dokumenty. A dále pak potvrzení o bezinfekčnosti, včetně důkladné kontroly na vešky. 😛

A nováčci, nezapomeňte, že máte do tábora vyrobit táborovou bednu, návod v sekci dokumenty. 🙂

Orlice přímo za stany 🙂